Adresa
Ciprian Porumbescu, nr 12
Informatii
+ (40) 733 - 299 - 355
Email
info@sanavitconsult.com
Program
Luni - Vineri: 08:00AM - 08:00PM

Ce este un fizioterapeut?

Fizioterapeuții sunt absolventi ai universității de medicina și sunt experți în diagnosticarea vătămărilor corporale, tratamentul rănilor, prescrierea exercițiilor fizice, prevenirea accidentelor, reabilitarea și multe alte domenii ale sportului, sănătății și fitness-ului.

Ce trebuie să aduc?

Fiți pregătit să furnizați istoricul medical sau chirurgical anterior. Dacă le aveți și dacă sunt relevante aduceți rapoarte de scanare / RMN și lista de medicamente.

De câte vizite am nevoie?

Numărul de tratamente va varia în funcție de problemă și de individ. După o evaluare amănunțită, fizioterapeutul va discuta despre planul de tratament pentru procesul de reabilitare.

Am nevoie de trimitere de la medicul de familie?

Nu, consultatia si diagnosticul se stabilesc in cadrul clinicii noastre de catre medicii specializati. Nu suntem in contract cu CASMB sau OPSNAJ

Cum pot programa o intalnire?

Ne puteti contacta telefonic ( 0733.299.355 ) sau utilizand formularul de sub pagina de contact ( fa o programare aici ).

Trebuie să fiu trimis de un doctor?

Nu, fizioterapeuții pot evalua și trata fără să se adreseze unui medic.

Durata tratamentului depinde de diagnosticul pe care il aveti, de severitatea afectiunilor, de antecedentele medicale precum si de alti factori. Dupa tratamentul efectuat de noi, periodic se vor face evaluari  pentru a va mentine starea de sanatate obtinuta la sfarsitul tratamentului.

Fizioterapia trateaza o gama larga de afectiuni, reumatice, ortopedice sau neurologice. Va rugam sa vizitatii serviciile noastre pentru mai multe informatii.

Fizioterapeutii nostri sunt bine pregatiti in acest domeniu si au o experienta ampla cu pacientii. Sunt absolventi ai facultatii de medicina si recunoscuti pentru munca lor zilnica cu pacientii.

Ne puteti lasa scris in sectiunea contact, sau puteti suna la numarul de telefon: 0733 - 299 - 355. De asemene puteti lua legatura cu noi si pe facebook https://facebook.com/SanavitConsult

Ne puteti scrie la sectiunea de contact sau la nr de telefon:  0733 - 299 - 355

Pune o intrebare

Simțiți-vă liber să puneți întrebări prin telefon sau trimiteți-vă întrebarea prin intermediul acestui formular de mai jos. Mesajul dvs. va fi expediat direct la personalul nostru care va răspunde cât mai curând posibil.