Adresa
Ciprian Porumbescu, nr 12
Informatii
+ (40) 733 - 299 - 355
Email
info@sanavitconsult.com
Program
Luni - Vineri: 08:00AM - 08:00PM

 

Educatie

  • 1992-1996 ANEFS -Specializarea Kinetoterapie si motricitate speciala
  • 1996-1998 Institutul de medicina traditionala chinezeasca  din Guangzhou- acupunctura si tehnici speciale osteopate, TUI NA, THAI
  • 2000-2005 UMF Carol Davila, Facultatea de Medicina - specializarea Fiziokinetoterapie
  • 2005-2006 Malibu- Tehnician maseur, reflexoterapeut
  • 2007-2009 Institutul de medicina traditionala chinezeasca ( din Guangzhou) - Osteopatie / Chiropraxie
  • 2012-2013 SHEIKH KHALIFA OF MEDICAL CITY, Abu Dhabi -Hyjama Teraphy

Cariera

  • 2006-2009 - Spitalul Municipal Köln, sectia recuperare medicala
  • 2009-2011 - SHEIKH KHALIFA OF MEDICAL CITY
  • 2011-2013 - Clinica MEDAS
  • 2013-prezent - Clinica de recuperare medicala Sanavit Consult

Realizari profesionale

La varsta de 20 de ani am pornit intr-o calatorie profesionala , ce avea sa-mi schimbe viata mea, dar si a anumitor oameni. Am mers pe acest drum pentru ca am vrut sa fac o meserie nobila, care sa conteze si sa ajute.

La inceput, in stagiatura, urmaream sa aflu secretul doctorilor de succes si am observat ca un medic bun e acela care prin empatie si respect, stabileste o conexiune cu pacientul sau, astfel procesul de vindecare este mai rapid, mai placut si mai eficient. Empatia este foarte importanta pentru un medic bun, dar din pacate este adesea ignorata.

Intorcandu-ma in tara, dintr-o calatorie unde am invatat diferite tehnici curente de recuperare medicala, am vrut sa le fac cunoscute oamenilor. Acesta a fost primul impuls spre deschiderea unui cabinet. Apoi am inceput sa imi imaginez un loc in care oamenii sa gaseasca exact ce au nevoie, relaxare, sanatate, empatie, respect, seriozitate si un personal bine pregatit. Din dorinta de a le  oferi oamenilor aceste lucruri, a aparut clinica Sanavit Consult.

Din pacate, multor pacienti le era greu sa ajunga pana la centru, asa ca am inceput tratamentele la domiciliu.

Deoarece oamenii sunt diferiti, iar afectiunile la randul lor sunt nenumarate, a trebuit sa ma adaptez la toate si sa ma pregatesc pentru fiecare.

Toate aceste eforturi au inceput sa dea roade. Aici intervine partea frumoasa a meseriei mele, cand vad ca munca mea este recunoscuta si cel mai important chiar ajuta oamenii. Atunci cand vad ca usor, usor, pun pe picioare pacientii care nu mai aveau nici o speranta, care au fost condamnati la pat si la o viata de neputinta. Unii dintre fostii pacienti, mi-au ramas prieteni, recunoascatori ca i-am vindecat. Ma suna si acum sa ma felicite. Auzeam bucuria si uimirea din glasul lor.

Sunt mandru de ceea ce fac, sunt bucuros ca oamenii zambesc din nou si ca le-am redat o viata frumoasa, sanatoasa si lipsita de griji. Toti meritam acest lucru !